Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Foto's nieuwe Mazda 2 / 2020 (1/31)
#1
Op deze link https://www.motorpasion.com.mx/galeria/mazda-2-2020/1/ kunnen jullie 31 foto's zien van de gefacelifte Mazda 2, 
die in de loop van 2020 naar Nederland komt en oordeel zelf maar of het een verbetering is.
Antwoord
#2
Is absoluut een verbetering............ik vind hem prachtig; zou hem best willen hebben...........alleen jammer slecht 75 en 90 pk..........blijf daarom voorlopig liever bij mijn getunde 115 pk type-DE...
Antwoord
#3
En of dit een verbetering is van de (toch al prachtige) M2. De nieuwe neus is helemaal in de lijn van de grotere broertjes en dat vind ik prachtig. Maar misschien een rare vraag, waar zitten de mistlampen ? De achterkant vind ik niet echt een grote stap of verbetering. Maar de totale facelift is voor mij toch echt nog geen aanleiding tot een loopje naar de dealer met een pen in mijn hand.
Antwoord
#4
Andre Janssen schreef:Maar misschien een rare vraag, waar zitten de mistlampen ?

Autoweek schreef:Let wel: de auto die in beeld is gebracht is de voor de Japanse thuismarkt bestemde versie. De Europese kan er op detailniveau van afwijken.

André, de enige logische verklaring is, dat het nooit mistig is in Japan...
Antwoord
#5
Hoi Andre, 

Dat zijn de horizontale led strips aan de voorkant, persoonlijk vind ik het niet mooi, maar ieder zijn smaak, waarschijnlijk voor de Europese markt zullen ze wel in de ander vorm hier heen komen. 
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)